Een nieuw platform voor Shopping Oostende!

Een nieuw platform voor Shopping Oostende!

Online aanwezigheid, een makkie! 

Een account op Shopping Oostende blijft, net zoals een account op Vlaanderen Online, gratis en biedt ondernemers de mogelijkheid om op een efficiënte manier online aanwezig te zijn. Jouw algemene gegevens en informatie online meedelen? Een account aanmaken is makkelijker dan ooit. Heb je reeds een account? Geen probleem, dit werd reeds automatisch overgedragen naar het nieuwe platform!
 

Een nieuw platform, extra mogelijkheden

Een informatieve of amusante blog is een effectieve manier om jouw klanten of prospecten op de hoogte te houden. Met een Shopping Oostende account kan jij makkelijk een blog publiceren, die automatisch wordt verspreid op de Shopping Oostende pagina en social media. Daarnaast kan je ook al jouw online gegevens zelf beheren. Jouw openingsuren of algemene gegevens aanpassen wordt kinderspel!
 

Heb jij een onderneming in Oostende? Maak dan nu snel je gratis account aan op Shopping Oostende via www.vlaanderenonline.be

 

Vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@digistreet.be, wij helpen jou graag!Meer nieuws van Shopping Oostende

woensdag 15 februari 2017 Een nieuw platform voor Shopping Oostende!

Over Shopping Oostende

Shopping Oostende
Shopping Oostende is een online platform opgezet en ondersteund door Digistreet. Het platform heeft als doel Oostendse ondernemingen te stimuleren en te ondersteunen naar online ondernemen. Daarnaast richt het platform zich ook naar lokale en niet-lokale consumenten om hen te begeleiden naar het brede gamma aan online producten en diensten van onze Oostendse bedrijven.

Kerkstraat 30 / 304, 8400 Oostende

0499/52.78.95

http://www.shopping-oostende.be

Meer informatie